RSS Feed

Ensimmäinen postaus

2

syyskuu 27, 2018 by Riikka Väätäjä

Hyvää syyskuuta ja tervetuloa meidän jengin blogiin!

Olemme 12 Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijaa (+2 huippua opettajaa) lähdössä päiväntasaajan toiselle puolelle. Pääset tutustumaan meihin tarkemmin yläpuolella olevan Ketkä missä ja miksi? -sivun kautta! Matkamme suunnittelu alkoi jo viime talvena; tammikuussa matkalle lähtijät valittiin useiden hakemusten joukosta ja kuun loppupuolella tapasimme ensimmäisen kerran porukalla. Olemme siitä lähtien tavanneet säännöllisesti ja olleet yhteydessä muun muassa Whatsappin kautta. Tapaamisissa olemme suunnitelleet reissuamme sekä keskustelleet muuten vain fiiliksistä. Viime tammikuusta tuntuu olevan jo ikuisuus ja silloin matka oli vielä kaukainen ajatus. Nyt on kuitenkin jo syyskuu ja matka häämöttää enää vähän yli kuukauden päässä! Kaikilla alkaa olla jo matkavakuutukset kunnossa ja mieli korkealla. 🙂

Tapasimme viimeksi toissapäivänä, jolloin ohjelmassa oli kuvakommunikointikorttien leikkelemistä. Huikea Johanna on väsännyt kuvakortteja, jotka sitten viemme paikalliseen päivähoitoon kehitysvammaisille lapsille ja työntekijöille kommunikoinnin tueksi. Kävimme myös läpi ensiapurasteja, joita menemme pitämään koululaisille. Kaikenlaista kivaa on luvassa, pysykää kuulolla!

Voit seurata meitä myös instagramissa tilillä southafricacalling2018 !

 

Hi all and welcome to our blog!

We are 12 health care students from Tampere University of Applied Sciences (+ 2 amazing teachers) going to South Africa! You can get to know us better from the page below Ketkä missä ja miksi? (Who, where and why?) Planning of our trip started last winter; in January the trip members were selected and in the end of the month we finally met each other for the first time. Since then we’ve met regularly and been in contact via Whatsapp. In the meetings we have been planning our trip and just talking about our feelings. It’s been a long year but now it’s already Sebtember and the trip is getting closer!

Last tuesday we met again and cut image communication cards that awesome Johanna had made. We will give them to local daycare for disabled kids and their caretakers to use. We also discussed about the first aid lesson, that we are going to keep to students there.

You can also follow us on instagram: southafricacalling2018 !


2 comments »

 1. Erick sanoo:

  Moro,
  Today i was part of the students during your presentation, which i like really much. It seems like this blog is for the upcoming trip, Do you have another blog for the old 2 weeks trip?
  I wanted to see more pictures and you can take it as a constructive feedback about your today presentation as well. Africa is colorful and you have a picture lover in the group may be next time we will see more pictures.
  How can i contact you? You can contact me through my email of course.
  Hope seeing and reading more about your journey.
  Have fun 🙂

 2. Riikka Väätäjä sanoo:

  Moi Erick!

  Nice to hear that you want to follow our journey through our blog. 🙂
  Here is last year’s trip’s blog: http://afrikkaunelmii.blogs.tamk.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Moi, kiva kun eksyit blogiimme! Me ollaan TAMKin terveysalan opiskelijoita ja marraskuussa suuntanamme on Etelä-Afrikka! Kyseessä on siis 2 viikon lyhytvaihto 2.-16.11.2018, jonka aikana käymme tutustumassa muun muassa Jacobs Wellin toimintaan ja kirjoittelemme reissustamme sekä siihen valmistautumisesta täällä.

Hi! Nice to see you here! We are health care students from TAMK and we’re heading to South-Africa in november! It’s an two weeks exchange trip on 2.-16.11.2018, during which we’re going to see for example Jacobs Well’s action. We will tell about our journey in this blog.

Seuraa meitä myös: