RSS Feed

Kohta mennään

Kommentit pois päältä artikkelissa Kohta mennään

marraskuu 1, 2018 by Riikka Väätäjä

Hui! Lähtöpäivä on jo huomenna.. Pakkailut ovat tänään olleet käynnissä (lähes) kaikilla reissuun lähtijöillä ja viime hetken pakkausvinkkejä on jaettu tiuhaan whatsappissa. Kohta me jo istutaan lentokoneessa kohti Johannesburgia ja Pretoriaa! Jännää! Matka on pitkä ja olemme vasta lauantain puolella kohteessa, joten viikonloppuna suunnitelmissa on pitkälti pelkkää rentoutumista. Tosin sunnuntaina suuntaamme safarille, mutta eiks sekin voida laskea jonkinnäköiseksi rentoutumiseksi??

 

Hi! We’re leaving tomorrow already.. We’ve (almost) everyone been packing today and giving packingtips on whatsapp. Soon we will be on a plane heading to Johannesburg and Pretoria! So exciting! The flight is long and it will be saturday when we get there, so we’ve planned pretty much only relaxing for the weekend. Except for sunday, when we’re going to safari! But it can be counted as relaxing, right?

Neemiksen ja Lilian ”pieni” matkapaketti Pretoriaan… Sisältö paljastuu myöhemmin! 😉
Neeamari’s and Lilia’s ”small” package to Pretoria… We’ll reveal the contents later! 😉


Kommentit pois päältä artikkelissa Kohta mennään

Sorry, comments are closed.

Moi, kiva kun eksyit blogiimme! Me ollaan TAMKin terveysalan opiskelijoita ja marraskuussa suuntanamme on Etelä-Afrikka! Kyseessä on siis 2 viikon lyhytvaihto 2.-16.11.2018, jonka aikana käymme tutustumassa muun muassa Jacobs Wellin toimintaan ja kirjoittelemme reissustamme sekä siihen valmistautumisesta täällä.

Hi! Nice to see you here! We are health care students from TAMK and we’re heading to South-Africa in november! It’s an two weeks exchange trip on 2.-16.11.2018, during which we’re going to see for example Jacobs Well’s action. We will tell about our journey in this blog.

Seuraa meitä myös: