RSS Feed

Ensimmäiset reissupäivät

Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäiset reissupäivät

marraskuu 3, 2018 by Riikka Väätäjä

Lähdimme matkaan perjantai-iltana kohti Pretoriaa. Lisäjännitystä aiheuttivat erikoiset pakkausviritelmämme, mutta kaikki matkatavarat saimme lopulta lentokoneen kyytiin. Välilasku tapahtui Istanbulissa, jossa söimme myöhäisen iltapalan. Matka jatkui lauantaina aamuyöstä kohti Johannesburgia. Kaiken kaikkiaan lentomatkat sujuivat hyvin ja yhdeksän tunnin lentokin meni mukavasti leffoja katsellen ja torkkuen.

Johannesburgin lentokentällä meitä vastassa olivat Henriette ja Frans Botha, joiden luona yövymme lyhytvaihdon ajan. Lentokentältä matkustimme pikkubussillamme Pretoriaan. Lähdimme perille saavuttuamme läheiselle ostoskeskukselle tekemään pieniä ostoksia. Osa porukasta lähti vielä iltakävelylle lähistölle. Illalla vielä vietämme grillijuhlia eteläafrikkalaiseen tapaan.

Lentomatkan väsymyksestä huolimatta odotamme innolla tulevaa kahta viikkoa. Ihanaa olla täällä pitkän odotuksen jälkeen!

Viivillä on myös tänään synttärit, koko porukalta paljon onnea!

Johannesburgin kentältä


The first days of our short exchange

On Friday evening we took of to Pretoria. We had some special baggage with us and that made us feel a little bit extra nervous. Finally, we got all our baggage safely on board. We transfered in Istanbul and had a late snack there. At 2 AM we hopped on a plane and the flight to Johannesburg took of. The flights went well by sleeping and watching movies.

At Johannesburg airport we met Henriette and Frans Botha whose house we are staying during our short exchange. Then we drove to the house by our mini bus. Rest of the day we spent shopping at the mall nearby and walking in the neighbourhood. We are also having a barbeque party South African style tonight.

We are all tired but very excited that we are finally here.

By the way, Viivi is having her birthday today. We all wish her a happy birthday!

 


Kommentit pois päältä artikkelissa Ensimmäiset reissupäivät

Sorry, comments are closed.

Moi, kiva kun eksyit blogiimme! Me ollaan TAMKin terveysalan opiskelijoita ja marraskuussa suuntanamme on Etelä-Afrikka! Kyseessä on siis 2 viikon lyhytvaihto 2.-16.11.2018, jonka aikana käymme tutustumassa muun muassa Jacobs Wellin toimintaan ja kirjoittelemme reissustamme sekä siihen valmistautumisesta täällä.

Hi! Nice to see you here! We are health care students from TAMK and we’re heading to South-Africa in november! It’s an two weeks exchange trip on 2.-16.11.2018, during which we’re going to see for example Jacobs Well’s action. We will tell about our journey in this blog.

Seuraa meitä myös: